iMove E-bikes

Bij iMove zijn we al jaren fietsgek. Met de benen op de pedalen en gaan. In de stad, in het bos, op vakantie, in het buitenland. Het maakt niet uit waar. Fietsen geeft ons energie en vrijheid. Geen rekening houden met waar je je auto moet parkeren.

iMove
iMove

iMove EIGEN DESIGN

Onze zoektocht naar die kwalitatief hoogwaardige elektrische fiets liep spaak.
In 2018 namen we het besluit: let’s move on, we bouwen hem zelf!
Van eigen iMove design tot het eindproduct. De nieuwe generatie kwalitatief hoogwaardige e-bikes die we ontwikkelen, worden stuk voor stuk uitgebreid getest in ons testcentrum.

lichtgewicht & compact ELEKTRISCHE VOUWFIETSEN

De iMove elektrische vouwfiets is er met verschillende functionaliteiten, speciaal geschikt voor woon-werkverkeer (Tour), als lichtgewicht elektrische stadsfiets (Downtown) en voor vakantie en reizen (Traveler). Ze passen perfect in je actieve levensstijl, waarin je flexibel wilt zijn, maar ook tussen de bedrijven door de rust zoekt en vrij wilt zijn om te reizen zoals jij dat wilt.

lichtgewicht & compact
President & First Lady

President & First Lady Elektrische stadsfietsen

Met één van deze e-bikes laat je de auto staan. Fietsen wordt niet alleen heerlijk, het geeft ook nog een boost aan je gezondheid en zorgt voor een schonere wereld. Heb je geen zin om nog langer stapvoets met je auto door de stad te gaan of je auto te pakken voor die korte afstanden die nog net te ver zijn om met lopend te doen of net te lang en je wilt niet bezweet aankomen op je bestemming? Bekijk de hippe smart e-bikes.